Snyggaste spelautomaterna

Spelautomaterna fortsätter att utvecklas, grafiken blir bättre och det tillkommer fler och fler bonusspel och extrafunktioner. Spelautomater skiljer sig mycket mer från varandra idag än vad de gjorde för bara tio år sedan. Man behöver bara se på grafiken för att se vilka stora kliv som har gjorts. Därför tänkte vi berätta lite om våra favoriter som har det bästa utseendet. 

Det här handlar så klart om spelautomater som de flesta har hört talas om. De går alla att hitta på Millionet för dem som vill läsa mer och hitta platser där du kan spela dem gratis eller för pengar. Det ger ingenting för oss att visa upp obskyra och ovanliga titlar då dessa bara blir svåra för er att testa. 

Hall of Gods

Vikingaspelet som säkerligen fick sig en rejäl uppsving när HBO-serien Vikings tog världen med storm. Det här spelet bygger på de nordiska gudarna och du hittar Odin, Tor, Freja och Loke för att nämna några. För att vinna stort vill du att gudarna dyker upp på vinstlinjerna och håll utkik efter Idun, det är hon som ger de större vinsterna. 

Jack and the Beanstalk

Ännu en spelautomat som anspelar på den mytologiska världen. Jack och Bönstjälken är en klassisk saga som de flesta nog har hört som barn. Innan spelet börjar får du se ett kort intro som förklarar historien i stora drag. Sedan är du igång och möts av lekfull design som är full av färg. Bonusspelen är innovativa och snyggt gjorda. Ett spel som alla casinofantaser borde testa!

Guns n' Roses

Tillbaka till verkligheten, en spelautomat som hyllar och tjänar pengar på den populära rockgruppens namn. Spelet har förstår många följare tack vare temat och att det är full licenserat så du kommer att hitta kända melodier medan du spelar!